Organizator: Grupa MTP

Nails Olympic International - harmonogram działań

Znamy już cały harmonogram trzech dni Mistrzostw Nails Olympic International!

Piątek 3.04.2020

7:30  –  8:30 Rejestracja uczestników konkurencji Manicure Hybrydowy 
8:45  –  9:30 Start Manicure Hybrydowy - 45 min (2 ręce) (45min 1 dywizja, 30min 2 dywizja)

10:30  – 11:00 Rejestracja uczestników konkurencji Zdobienie Płaskie 
11:00  –  12:30 Zdobienie Płaskie - 75 min (1 ręka)

12:30 – 13:00 Rejestracja uczestników konkurencji Pink & White Classic Żel/Akryl 
13:15 – 15:45 Start Pink & White Classic Żel/Akryl - 150min (2 ręce)

16:00 – 16:15 Rejestracja uczestników Sztylet Design
16:30 – 18:30 Sztylet Design - 120 min. (1 ręka)

Sobota 4.04.2020

8:00 – 8.30  Rejestracja uczestników Pink & White kategoria AKRYL (tips+forma+perfect Match)
8:45 – 10:00 Pink & White kategoria AKRYL TIPS 75 min ( 1 ręka )
10:15 – 11.30 Pink & White kategoria AKRYL FORMA 75 min ( 1 ręka )

8:00 – 8.30  Rejestracja uczestników Face Art
8:45 – 10:15 Face Art. 90min (1 tips)

12.00 – 12:15  Rejestracja uczestników konkurencji Salon Nails
12:30 – 13:30 Salon Nails – 60 min. (1 ręka)

14:00 – 14.15 Rejestracja uczestników konkurencji  Studio Nail Art
14:30 – 15:30 Studio Nail Art. 60 min. (3 tipsy)

15.30 – 15:45 Rejestracja uczestników Studio Team
16.00 – 17:30 Studio Team – 90 min. (1 ręka)

Niedziela 5.04.2020

9:00 – 9:30 Rejestracja uczestników Pink & White kategoria ŻEL (tips+forma+perfect Match)
9:30  - 10:45 Pink & White kategoria ŻEL TIPS– 75 min (1 ręka)
11:00  - 12:15 Pink & White kategoria ŻEL FORMA– 75 min (1 ręka)

9:00 – 9:15 Rejestracja uczestników Nail Art 3D
9:30 -  12:30 Nail Art 3D – 3h (2 ręce)

16:30 Ogłoszenie wyników

 

Więcej informacji o wydarzeniu znajduje się na stronie organizatora -> TUTAJ.